LED svítidla

LED Svítidla dnes

LED svítidla jsou stále více používána a značky PHILIPS i MASSIVE mají ve svém portfoliu mnoho typů LED svítidel jak pro venkovní, tak i pro vnitřní použití. Použitím LED technologie zákazník získává svítidlo se spotřebou o řád menší než standardní zdroje a i přes vyšší pořizovací cenu se lze jednoduchými počty dobrat k tomu, že tato svítidla jsou vysoce úsporná a ekonomicky dlouhodobě výhodná.

Výhody LED SVÍTIDEL

Výhodou svítidelLED zdrojem je minimální spotřeba elektrické energie a extremně dlouhá životnost, která je uváděna u jednotlivých svítidel až 100.000 hodin, což v přepočtu, že svítíme 12 hodin denně, znamená,že zdroj – LED diody mají životnost téměř 23 let! Kvalita zpracování a použitá technologie znamená, že například u řady LEDINO od firmy PHILIPS je udávaná životnost 20 let a u svítidel s LED zdrojem od firmy MASSIVE je prodloužená záruka na 5 let. Tyto parametry u LED svítidel vypovídají o charakteru těchto svítidel.

Budoucnost LED Svítidel

LED svítidla jsou na začátku svého vývoje a jistě přijde čas, kdy LED svítidla budou ve většině a výjimečné budou spíše jiné zdroje světla. Velkou výhodou LED svítidel je také, u některých typů, možnost měnit barvu světla ( cca miliony barev), což je vlastnost, kterou budeme u tradičních světelných zdrojů těžko hledat. Efektní jsou také barevné LED pásky . Firma PHILIPS svoje svítidla s LED zdroji označila LEDINO a kromě úsporného LED zdroje se vyznačuje nadčasovým designem, vhodným jak do domácího prostředí, tak například do kanceláří či obchodních prostor.

WebDesign grafické studio PEOPLEART
tvorba www stránek a webdesign
reklamní grafika




chromové a nerezové autodoplňky pro tuning, tuningové autodíly chrom a nerez

PARTNERSKÉ WEBY    I    ZPĚTNÉ ODKAZY    I    PARTNERSKÉ ČLÁNKY    I    01 I 02 I 03 I 04 I 05 I 06 I 07