změnte své bydlení

Chodit na návštěvy a zjišťovat, zdali chceme bydlet právě tak, jako náš soused, kamarád či kolega, je zajímavé a člověk si své potenciální bydlení doslova osahá a prožije ho na vlastní kůži. Počet takových návštěv je ale omezený, stejně jako omezený počet kolegů a přátel.

TIP: přijměte pozvání do výjimečného bytu v Paříži, kam byste se pravděpodobně asi jinak nedostali. Změňte své bydlení snadno
 třeba tímto způsobem. Stačí si uvědomit, čím a jak je atmosféra bytu vytvořena. Naši redaktoři se pokusili popsat, jak toho dosáhnout.

Pokud vás ale láká spíše venkovské bydlení a pokud na druhou stranu stejně tak toužíte po komfortu, pak se pojďte podívat na jednu usedlost v Irsku, kde se podařilo skloubit poezii venkovského života s moderním způsobem bydlení, jenž klade důraz na pohodlí a komfort městského typu. Změňte své bydlení. Není to nic těžkého.

TIP: dívejte se přitom, jak je interiér
 provedený a že velmi často uplatňuje pravidlo, které mluví o tom, že "méně bývá více". A nebojte se přitom zpochybnit některá klišé a pověry panující např. o používání růžové barvy. Právě růžovou barvu použil pro návrh interiéru své vily nedávno zesnulý architekt Jan Kaplický. Na návštěvu může jít pomocí článku Vila Jan Kaplický


TIP: stačí vědět, co vás láká a co přitahuje. Když nevíte, zalistujte stránkami časopisů
. Někdy je to opravdu jen a pouze hra barev, kontrastů a materiálů. Protiklady se přitahují. To je známá věc a platí to i o barvách i tvarech. Studené barvy se krásně doplňují s teplými, hrubé materiály vytvářejí efektní kombinaci s materiály jemnými.

Nemusíte přitom zoufat, že navštívené domy a byty jsou větší, než ty vaše a že to je ten důvod, proč nikdy nemůžete bydlet tak, jak byste si představovali. Bydlení může být velmi komfortní i   v 80.metrech čtverečních.

Změňte své bydlení a pro inspiraci si můžete prohlédnout některé slavné vily slavných architektů.

Zdroj: living.cz

WebDesign grafické studio PEOPLEART
tvorba www stránek a webdesign
reklamní grafika




chromové a nerezové autodoplňky pro tuning, tuningové autodíly chrom a nerez

PARTNERSKÉ WEBY    I    ZPĚTNÉ ODKAZY    I    PARTNERSKÉ ČLÁNKY    I    01 I 02 I 03 I 04 I 05 I 06 I 07