Levné ubytování v Praze


Hledáte levné ubytování v Praze s bohatou nabídkou služeb?



Levné bydlení a ubytování v Praze je velmi vyhledávané nejen turisty. Nabízíme Vám ubytování již od 105 Kč za lůžko na jednu noc. Ubytovna Praha 10, v ulici Topolová 2916/14 nabízí 2 lůžkové a 3 lůžkové pokoje vybavené postelemi s úložným prostorem včetně lůžkovin, skříněmi, nočnímy stolky nebo praktickými policemi. Sociální zázemí nabízí sprchový kout, umyvadlo a samostatné WC. Ubytovna se nachází cca 50 metrů od zastávky MHD.

Restaurace, fitness, internetová kavárna a klidná lokalita pro ubytování Praha zajistí váš spokojený pobyt a příjemný nocleh. Komplex nabízí kromě ubytovny také penzion s jednolůžkovýmy, dvoulůžkovými a třílůžkovými pokoji, apartmán nebo garsonku 1+1 pro dlouhodobé ubytování. Pro dělníky a firmy nabízíme kromě levného ubytování s kapacitou až 1100 lůžek také restauraci s poledním menu za 59 Kč. Internetovou kavárnu a WIFI na pokoji ocení hlavně studenti, stejně tak slevy do fitness centra.

Pro snadnou rezervaci pobytu můžete využít rezervační formulář na webu www.pzm.cz nebo náš kontaktní telefon. Naše služby jsou výhodné pro krátkodobé i dlouhodobé pobyty jednotlivců, firem, sportovců, studentů i jiných skupin, v různých cenových kategoriích podle požadavků na vybavení pokoje.


WebDesign grafické studio PEOPLEART
tvorba www stránek a webdesign
reklamní grafika




chromové a nerezové autodoplňky pro tuning, tuningové autodíly chrom a nerez

PARTNERSKÉ WEBY    I    ZPĚTNÉ ODKAZY    I    PARTNERSKÉ ČLÁNKY    I    01 I 02 I 03 I 04 I 05 I 06 I 07